BEMUTATKOZIK AZ INNOREÁL KFT.

KIK VAGYUNK?

KINEK AJÁNLJUK SZOLGÁLTATÁSAINKAT?INNOCLEAN TISZTÍTÓSZER CSALÁD

Cégünk, az Innoreál Kft., jól ismert a szálloda ipari és vendéglátó ipari eszközök kiszolgálása terén. Már saját márka alatt megjelenített tisztítószer családdal is rendelkezünk, amelyet jelenlegi nagyfelhasználó partnereink mellett további, kiskereskedelmi egységeket ellátó nagykereskedőknek is szeretettel ajánlunk.

AZ ÚJ INNOCLEAN TISZTÍTÓSZER CSALÁD "MINDENT TUD, AMIT A NAGYOK, DE ÓRIÁSI ÁRELŐNNYEL". NE HAGYJA KI!

INNOCLEAN MINŐSÉGI GARANCIA

Az Innoclean termékek megalkotásában nemzetközi hétterű, sok éves tapasztalattal rendelkező fejlesztő csapat vett részt, és a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával készülnek. Az Innoclean a top5 magyarországi márkával hasonló tulajdonságokat mutat mind a tisztítási hatékonyság, mind az illat terén. A jóval kedvezőbb árat azért tudjuk biztosítani, mert az Innoclean mögött nincs olyan nagyságrendű szervezeti és marketing költés, mint az ismert, nagy márkák mögött.

AZ INNOCLEAN MAGYARORSZÁGI TERMÉK KÍNÁLATA

Az Innoclean 4 féle termékének mindegyike két kiszerelésben rendelhető:

MIÉRT AZ INNOCLEAN?


ARION ÁLLATELEDELEK

Arion – A prémium gondoskodás.

Kedvence boldogságáért és egészségért az Arion állateledellel!

Az Arion kutya és macskatápok Belgiumban készülnek, az ottani magas minőségi ellenőrzésen esnek át. A tápokhoz gyártásuk során kizárólag ellenőrzött, prémium alapanyagokat használnak fel, hogy garantálni tudják a maximális fizikai és mikrobiológiai minőséget. A szigorú ellenőrzés folytatódik a gyártási folyamat állomásai és a kiszállítás során is. A termékek folyamatos vizsgálatának célja a prémium minőség folyamatos biztosítása.

Az Arion Premium termékcsalád portfoliójában minden fajtánk illetve minden életszakaszhoz megtalálható a megfelelő táp. Az Arion Health&Care márka termékei a speciális igényekre kínálnak megoldást.

Senki nem figyel jobban arra, hogy kedvence boldog és egészséges legyen, mint az Arion.

Bővebb információért kattintson weboldalunkra: www.ariontap.hu